Regclean Pro’s beste versie!

by Eef de Jong on 15 mei 2012

Regclean Pro is een registry cleaner ontwikkeld door Systweak. Systweak is een Microsoft Gold Vendor. Systweak is bekend geworden met de Regclean Pro. Toch, deze software is niet echt het paradepaardje van deze software ontwikkelaar. Systweak heeft in feite een vele betere en completere versie uitgebracht dan de Regclean Pro. Deze mooie utility software heet de Systweak Advanced System Optimizer. De Advanced System Optimizer is de grotere en sterkere broer van Regclean Pro:

regcleanpro

Sterker, completer en prijsbeloond van de zelfde maker als Regclean Pro!

systweak-regcleanpro-aso

Wat is de status van uw computer?

Klik hier voor uw vrijblijvende pc diagnose scan!

regcleanpro-versus-advancedsystemoptimizer

Wat is het verschil tussen Regclean Pro en de Advanced System Optimizer?

De Advanced System Optimizer kan worden beschouwd als een betere en mooiere versie dan de Regclean Pro aangezien er vele extra belangrijke gereedschappen inzitten. In de Advanced System Optimizer zitten de volgende tools die niet in de Regclean Pro software zitten:

  • Disk optimizer voor het defragmenteren van de harde schijven
  • Undelete functie voor het herstellen van gewiste bestanden
  • Privacy protector voor het beschermen van uw persoonlijke gegevens.
  • Files Remover voor het verwijderen van dubbele bestanden
  • Uninstall manager voor het makkelijk beheren en verwijderen van onnodige software op uw computer.
  • Systeem cleaner voor het vrijmaken van schijfruimte.
  • Startup manager voor het beheren van programma’s die opstarten met Windows.
  • Secure delete voor het veilig en permanent verwijderen van bestanden.
  • Secure encryptor voor het versleutelen van persoonlijke bestanden.
  • Security advisor voor het monitoren van uw computer op malware activiteiten.

Met andere woorden de Systweak Advanced System Optimizer is een totaaloplossing voor het onderhouden, versnellen, beveiligen en optimaliseren van uw computer. Het is dus veel meer dan alleen een registry cleaner. Regclean Pro is gewoon een registry cleaner voor het register schoon te maken en te defragmenteren.

regcleanproreview

Niks te verliezen om eens vrijblijvend te testen op uw eigen computer!

recensieregcleanpro-versus-advancedsystemoptimizer

We raden u aan om deze software eens te testen aangezien het netjes onderhouden van uw computer een belangrijke investering is voor de levensduur van uw computer en uw eigen plezier met het hebben van een computer.

Aanbevolen:

Download de proefversie van Systeweak’s Advanced System Optimizer

Systweak verzekert 100% klantentevredenheid door “One Business Day Support”. Systweak zal niet haar klanten teleurstellen en is toegewijd aan het verbeteren van computer prestaties door het ontwikkelen van uitstekende utility software voor het opschonen van het register en alle andere Windows optimalisatie taken.

Is er een alternatief voor de Regcure Pro of de Advanced System Optimizer?

Zeker alternatieven zijn er ook van andere makers. Een goed alternatief is de Regcure Pro van Paretologic. Klik hieronder op de link voor meer informatie over de Regcure Pro:


downloadregcleanpro

Paretologic RegCure Pro Information (engels).

 

Bedrijfsprofiel van Systweak:

Systweak Inc. hoofdkantoor is gelegen in Jaipur in India. Het is een bekende Microsoft Gold Vendor en moet daardoor jaarlijkse controles ondergaan. Dit garandeert de kwaliteit van haar software.  Naast utility software ontwikkeling voorziet ze ook in dienstverlening op het gebied van media, data organisatie, en Turnkey Web & business oplossingen. Systweak Inc. heeft zeer uitgebreide computer labs die zijn uitgerust met de meest geavanceerde computing resources gebaseerd op o.a. een reeks van servers zoals Windows NT, Windows 2000, MS Proxy, MS Exchange, IIS, Apache, TomCat, MS SQL, Oracle en MySQL.Systweak is een expert op het gebied van Windows software en voorziet van een in-house Customer Support Department.

Systweak heeft ook een aantal mooie demonstratie videos ontwikkeld die duidelijk alle verschillende functies van de Advanced System Optimizer behandelen. Hier kunt u o.a. zien hoe deze software het Windows register schoonmaakt. Dit geeft een goed overzicht van alle extra’s die u krijgt wanneer u deze software zou kopen in plaats van de Regclean Pro: Advanced System Optimizer Video Demonstrations.

Bent u op zoek naar Systweak’s support afdeling voor de regclean pro? Dan kunt u de volgende pagina raadplegen van Systweak:  Systweak support.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: registry cleaner Registry cleaner
Share

{ 1 comment }

Slow PC Fighter

by Eef de Jong on 8 oktober 2011

1. SLOW PC Fighter, in een notedop:

 

De PC is slow? Gebruik dan de Slow PC Fighter. Dit is een klassieke registry cleaner hoewel de naam misschien anders mag vermoeden. Slow PC Fighter is een trage computer versneller als we de naam mogen geloven. Deze software belooft dus een langzame pc sneller te maken. Als we kijken naar de maker van SLOW-PC-fighter, de beroemde Deense SPAMfighter, worden we toch niewsierig. SPAMfighter, de maker van Slow-PC-Fighter, heeft een hele goede reputatie en is een Microsoft Gold Certified Partner. Dit is de hoogste certificatie die men als een software ontwikkelaar kan verkrijgen van Microsoft. De software van SPAMfighter zal dus aan de hoogste eisen moeten voldoen.

Met hoge verwachtingen gaan we nu SLOW-PC-fighter bespreken. Voor degenen die geen geduld hebben geven we nu een mini-samenvatting: SLOW-PCfighter is een klassieke registry cleaner die voldoet aan alle registry cleaner kwaliteitseisen. Het is de moeite waard om deze registry cleaner te testen en te overwegen om aan te schaffen voor het opschonen van het Windows register. AANBEVOLEN:

Klik & test nu gratis SLOW-PCfighter op uw computer

2. SLOW-PC-FIGHTER, een verdere bespreking:

De SLOW PCfighter is ontwikkeld door een Microsoft Gold Partner. U merkt dit al meteen bij het installeren van SLOW-PC-fighter. Dit gaat snel en zonder problemen. Het is een relatief klein bestandje en voordat je het weet is SLOW-PC-fighter operationeel op uw computer. Wanneer men de indeling en functionaliteit bekijkt, kunnen we meteen zien dat SLOW-PC Fighter een echte registry cleaner is in de zelfde klasse als de Registry Booster van Uniblue of de Registry Mechanic van PC Tools.  Deze registry cleaner scant alle bekende secties van het Windows register voor allerlei fouten.  In totaal scant deze registry cleaner van SPAMfighter 15 secties van het register van Windows. De scanengine is effectief en snel en voordat we het weten hebben we een overzichtelijke weergave van de scanresultaten. Het is gemakkelijk om verder te klikken om alle details te zien omtrent alle gevonden fouten in de betreffende registersectie van uw computer.

Er staat een statusoverzicht van uw computer over hoe u de gevonden fouten in het register uw computer gezondheid aantasten. In ons geval hebben we 3062 fouten in het Windows register en dit betekent  dat onze systeem gezondheid slecht is.  Voor het repareren van de fouten moet men deze registry cleaner registreren en kopen. Het kopen van een licentie voor 3 jaar kost nog geen 33.95 EURO voor 1 computer. Dit betekent dat u voor nog geen 1 Euro per maand uw computer kunt opschonen en in een goede staat kunt houden. De meeste lezers  testen nu ook de SLOW-PCfighter om te zien hoe deze werkt op de computer en wat die status is van hun eigen Windows register.

Wanneer u SLOW-PC-fighter heeft geinstalleerd zult u een grijs navigatiemenu zien met vijf afzonderlijke onderdelen waarop u kunt klikken.  Bij Overzicht kunt u de scan starten en de status overzicht zien van uw computer. Bij Vind Fouten kunt u de fouten in het Windows register die zijn gevonden geworden gedurende de laatste scan opzoeken en met een klik allemaal repareren door te klikken op herstel nu.  SLOW-PCfighter maakt ook een backup van het register voordat er eventuele wijzingen worden aangebracht. De backups worden opgeslagen onder Herstellen waar u gemakkelijk de laatste versie van uw Windows register weer kunt terugzetten op uw computer wanneer een bepaalde Windows register wijziging niet goed heeft uitgepakt. Dit is uitstekend en een van de belangrijkste functies een goede registry cleaner moet hebben.

De SLOW-PC-fighter heeft ook een onderdeel voor alleen maar alle mogelijke instellingen te beheren voor deze uitgebreide registry cleaner. U kunt precies instellen hoe uw wilt hoe deze utility software zal werken op uw computer. Belangrijk om op te merken is dat u o.a. negeerlijsten kunt aanmaken en de SLOW-PCfighter kunt schedulen op vaste tijden. Daarnaast worden alle veranderingen en acties die SLOW-PCfighter uitvoert op uw computer netjes vastgelegd in logbestanden. Deze volledigheid en accuraatheid van de software doet ons een genoegen.  Tenslotte, is er ook een opstartmanager toegevoegd onder extra . Deze functionaliteit wordt wel vaker toegevoegd aan een registry cleaner maar is eigenlijk niet relevant. Het is gewoon een aardigheidje.

Test nu gratis SLOW-PC-fighter

CONCLUSIE over de SLOW PC FIGHTER

De SLOW-PCfighter is een uitgebreide en volledige registry cleaner die aan alle kwaliteitsnormen voldoet van een goede registry cleaner. Naast de volledigheid en accuraatheid is ook de gebruiksvriendelijkheid een pluspunt. Daarnaast komt deze registry cleaner van Microsoft Gold Partner SpamFigther met een uitstekende klantenondersteuningen en krijgt u een tevredenheids garantie op deze software.

Tenslotte, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. In feite, SLOW-PCfighter is goedkoop. Regcure waar in feite SLOW-PCfighter erg veel op lijkt is duurder. U kunt het beste SLOW-PCfighter vergelijken met Registry Mechanic als u op zoekt bent naar een duurdere en meer gevestigde registry cleaner merk op dit gebied. In ieder geval, SLOW-PC-fighter laat zich niet teleurstellen. Het enigste wat we als nadeel kunnen opmerken is dat de naam een valse verwachting kan wekken. Klik hier en test nu gratis SLOW-PC-fighter

Een registry cleaner zal uw computer stabiliteit ten goede komen, maar niet noodzakelijk uw computer versnellen. Er is geen definitieve causale relatie tussen het opschonen van het Windows register en het versnellen van uw computer. Het is zo dat het opschonen van het register uw computer zou kunnen versnellen, maar er is geen garantie aangezien er vele andere factoren meekunnen spelen waarom een computer traag is geworden. Bijvoorbeeld, een virus infectie zou de oorzaak kunnen zijn van een trage computer. Daarom dat we uiteindelijk Registry Mechanic ook aanbevelen. Deze is duurder, maar meer betrouwbaar met een gevestigde naam en zonder poespas en dubieuze marketing praktijken. Dus, lees onze review over Registry Mechanic, test deze klassieke registry cleaner en vergelijk deze met uw bevindingen over Slow PC Fighter. Wilt u meer dan alleen maar een registry cleaner, dan kunt u een PC PowerSuite testen. Een PC PowerSuite bevat een registry cleaner en vele andere handige gereedschappen voor het onderhouden van uw computer.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: registry cleaner Registry cleaner
Share

Veel gemaakte fouten: pc slow fighter, slow fighter pc, pc slow,

{ 0 comments }

PC Tools

oktober 5, 2011

PC  Tools is de beroemdste en beste utility software ontwikkelaar op dit moment. Ze waren er al vroeg bij en ze begonnen onder de naam Winguides.com. In 1998 veranderde ze een naam als een snipoff van de uitstekende utility software die ze ontwikkelde. PC Tools leek in dat opzicht een meer voor de hand liggende […]

Lees het hele artikel →

Registry Booster vs. Registry Mechanic

september 24, 2011

Wie op zoek is naar een programma om het register op te schonen, een registry cleaner, komt al snel uit op of Registry Booster van Uniblue of op Registry Mechanic van Pc Tools. Dit zijn de twee top producten op de markt als het gaat om het onderhouden en optimaliseren van het Windows register. Omdat […]

Lees het hele artikel →

Is het gebruik van een registry cleaner veilig?

augustus 16, 2011

Als u de betrouwbaarheid van een registry cleaner in twijfel trekt, dan doet u dat niet onterecht. Het opschonen van het Windows Register is een delicate operatie en moet met veel zorg en aandacht gedan worden. Microsoft heeft voor de Windows besturingssystemen geen register repair software ter beschikking gesteld om het Windows register op te […]

Lees het hele artikel →

Registry cleaner voor Windows 7

augustus 13, 2011

Vaak wordt de vraag gesteld of je voor Windows 7 ook een registry cleaner nodig hebt, om de computer te onderhouden? We kunnen deze vraag rustig beantwoorden met: Ja, een registry cleaner heeft u ook nodig in Windows 7! In alle Windows versie waarbij systeem en software configuratie worden opgeslagen in het register hebben een […]

Lees het hele artikel →

Register opschonen

juli 19, 2011

Met het Windows register opschonen verstaan we eigenlijk twee dingen: Het Register herstellen van fouten Register opschonen van rommel Het Windows register is eenvoudig te beschadigen en tegen de vervuiling is er geen andere oplossing dan af en toe het register opschonen. Een beschadigd of vervuild register brengt direct consequenties met zich mee, veel voorkomende […]

Lees het hele artikel →

Registry Reviver van ReviverSoft

juli 10, 2011

Introductie tot de Registry Reviver: Reviversoft is de maker van verschillende software programma’s om de computer te onderhouden. De registry cleaner van Reviversoft heet Registry Reviver. Reviver is het Engelse woord voor herleven of het terug brengen naar leven. En dat is dan ook precies het doel van deze registry cleaner: Het oplossen van computer […]

Lees het hele artikel →

Registry Booster van Uniblue

juli 4, 2011

Is de Registry Booster wel een goede keuze? OPPASSEN met de Registry Booster! Zoals u waarschijnlijk al weet is het opschonen van het Windows register een belangrijke, maar gevoelige computer onderhoudstaak. Het opschonen en repareren van het register moet gedaan worden met een registry cleaner van de beste kwaliteit, omdat een registry cleaner van slechte […]

Lees het hele artikel →

Factoren die het Windows Register vervuilen

juni 29, 2011

Een vervuild Windows register (registry) leidt tot pc performance problemen. In het begin merkt u nog niet zo dat de computer langzamer functioneert. Maar beetje bij beetje wordt de computer steeds trager. Dat is het typische patroon van een vervuild register. Wat wordt er precies bedoeld met een vervuild registry? Het vervuilen van het Windows […]

Lees het hele artikel →