Regclean Pro’s beste versie!

by Eef de Jong on 15 mei 2012

Regclean Pro is een registry cleaner ontwikkeld door Systweak. Systweak is een Microsoft Gold Vendor. Systweak is bekend geworden met de Regclean Pro. Toch, deze software is niet echt het paradepaardje van deze software ontwikkelaar. Systweak heeft in feite een vele betere en completere versie uitgebracht dan de Regclean Pro. Deze mooie utility software heet de Systweak Advanced System Optimizer. De Advanced System Optimizer is de grotere en sterkere broer van Regclean Pro:

regcleanpro

Sterker, completer en prijsbeloond van de zelfde maker als Regclean Pro!

systweak-regcleanpro-aso

Wat is de status van uw computer?

Klik hier voor uw vrijblijvende pc diagnose scan!

regcleanpro-versus-advancedsystemoptimizer

Wat is het verschil tussen Regclean Pro en de Advanced System Optimizer?

De Advanced System Optimizer kan worden beschouwd als een betere en mooiere versie dan de Regclean Pro aangezien er vele extra belangrijke gereedschappen inzitten. In de Advanced System Optimizer zitten de volgende tools die niet in de Regclean Pro software zitten:

  • Disk optimizer voor het defragmenteren van de harde schijven
  • Undelete functie voor het herstellen van gewiste bestanden
  • Privacy protector voor het beschermen van uw persoonlijke gegevens.
  • Files Remover voor het verwijderen van dubbele bestanden
  • Uninstall manager voor het makkelijk beheren en verwijderen van onnodige software op uw computer.
  • Systeem cleaner voor het vrijmaken van schijfruimte.
  • Startup manager voor het beheren van programma’s die opstarten met Windows.
  • Secure delete voor het veilig en permanent verwijderen van bestanden.
  • Secure encryptor voor het versleutelen van persoonlijke bestanden.
  • Security advisor voor het monitoren van uw computer op malware activiteiten.

Met andere woorden de Systweak Advanced System Optimizer is een totaaloplossing voor het onderhouden, versnellen, beveiligen en optimaliseren van uw computer. Het is dus veel meer dan alleen een registry cleaner. Regclean Pro is gewoon een registry cleaner voor het register schoon te maken en te defragmenteren.

regcleanproreview

Niks te verliezen om eens vrijblijvend te testen op uw eigen computer!

recensieregcleanpro-versus-advancedsystemoptimizer

We raden u aan om deze software eens te testen aangezien het netjes onderhouden van uw computer een belangrijke investering is voor de levensduur van uw computer en uw eigen plezier met het hebben van een computer.

Aanbevolen:

Download de proefversie van Systeweak’s Advanced System Optimizer

Systweak verzekert 100% klantentevredenheid door “One Business Day Support”. Systweak zal niet haar klanten teleurstellen en is toegewijd aan het verbeteren van computer prestaties door het ontwikkelen van uitstekende utility software voor het opschonen van het register en alle andere Windows optimalisatie taken.

Is er een alternatief voor de Regcure Pro of de Advanced System Optimizer?

Zeker alternatieven zijn er ook van andere makers. Een goed alternatief is de Regcure Pro van Paretologic. Klik hieronder op de link voor meer informatie over de Regcure Pro:


downloadregcleanpro

Paretologic RegCure Pro Information (engels).

 

Bedrijfsprofiel van Systweak:

Systweak Inc. hoofdkantoor is gelegen in Jaipur in India. Het is een bekende Microsoft Gold Vendor en moet daardoor jaarlijkse controles ondergaan. Dit garandeert de kwaliteit van haar software.  Naast utility software ontwikkeling voorziet ze ook in dienstverlening op het gebied van media, data organisatie, en Turnkey Web & business oplossingen. Systweak Inc. heeft zeer uitgebreide computer labs die zijn uitgerust met de meest geavanceerde computing resources gebaseerd op o.a. een reeks van servers zoals Windows NT, Windows 2000, MS Proxy, MS Exchange, IIS, Apache, TomCat, MS SQL, Oracle en MySQL.Systweak is een expert op het gebied van Windows software en voorziet van een in-house Customer Support Department.

Systweak heeft ook een aantal mooie demonstratie videos ontwikkeld die duidelijk alle verschillende functies van de Advanced System Optimizer behandelen. Hier kunt u o.a. zien hoe deze software het Windows register schoonmaakt. Dit geeft een goed overzicht van alle extra’s die u krijgt wanneer u deze software zou kopen in plaats van de Regclean Pro: Advanced System Optimizer Video Demonstrations.

Bent u op zoek naar Systweak’s support afdeling voor de regclean pro? Dan kunt u de volgende pagina raadplegen van Systweak:  Systweak support.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: registry cleaner Registry cleaner
Share

{ 1 trackback }

Previous post: