Registry Booster van Uniblue

by Jan Mertens on 4 juli 2011

Is de Registry Booster wel een goede keuze?

Registry Booster 2011 Registry Booster 2011

OPPASSEN met de Registry Booster! Zoals u waarschijnlijk al weet is het opschonen van het Windows register een belangrijke, maar gevoelige computer onderhoudstaak. Het opschonen en repareren van het register moet gedaan worden met een registry cleaner van de beste kwaliteit, omdat een registry cleaner van slechte kwaliteit uw computer kan vernielen.
Even in het kort, de Registry Booster van Uniblue kunnen we classificeren als een goed product. We kunnen deze plaatsen in de lijst van goede registry cleaners. Maar, zoekt u naar een betrouwbare registry cleaner met de beste reputatie, dan raden we u de volgende klassieke registry cleaner aan: RegClean Pro. Deze registry cleaner is een slimmere investering.

 

Aanbevolen vergelijkende test voordat u Registry Booster gaat kopen:

Lees onze review over Regcure Pro en test deze gratis


Wat doet Registry Booster met uw pc?

Zoals elke registry cleaner, schoont Registry Booster het Windows register op. Maar het heeft nog veel meer functionaliteiten.

Met registrybooster kunt u het volgende:

 • Het Windows register opschonen
 • Een beschadigd register repareren
 • Het Windows register optimaliseren door het te defragmenteren

Registry booster analyseert het Windows register heel nauwkeurig. Indien deze registry cleaner rommel of beschadigingen detecteer worden die nadat de registry scan compleet is aan u getoond.

U kunt vervolgen bepalen of u alle rommel en schade met één klik wilt repareren. Voordat het register wordt opgeschoond, maakt dit product van Uniblue eerst een Windows herstelpunt.
Door middel van het automatisch creëren van een herstelpunt, kunt u altijd het systeem herstellen naar het moment voordat u het register heeft opgeschoond.
Dit is verstandig gedaan door Uniblue, safety fisrt! Mocht er iets fout gaan, dan kunt altijd het systeem herstellen.

Welk probleem lost de Registry Booster voor uw op?

Een registry cleaner onderhoudt het Windows register. Een schoon, gedefragmenteerd register en een register zonder fouten zorgt voor veel voordelen.
Na het opschonen van het register met Registry Booster kunt u de volgende voordelen verwachten:

 • Een computer die beter presteert
 • Een computer die stabieler functioneert
 • Minder software en hardware fouten die veroorzaakt worden door register fouten
 • Een schoon en geoptimaliseerd Windows Register

Registry Booster tijdens het scannen van het register

Omdat veel pc problemen indirect veroorzaakt worden door register fouten, kunt u met het opschonen van het Windows register veel problemen oplossen.

Waarom de Registry Booster van Uniblue?

De registry cleaner van Uniblue heeft een aantal sterken punten.
Uniblue is niet alleen een bedrijf dat gecertificeerd is door Microsoft als Gold Partner, dat direct aangeeft dat Uniblue zijn producten met zorg ontwikkeld.

We kunnen de volgende voordelen van Registry Booster identificeren:

 • Hoge kwaliteit product
  Registry booster is niet alleen ontwikkeld door een erkend software huis. Het product zelf heeft ook de nodige prijzen gewonnen.
 • Goede registry scan engine
  De scan engine is erg belangrijk. Een scan engine in namelijk de motor van het product. Hoe beter de engine hoe meer fouten en rommel geïdentificeerd kan worden.
 • Product in het Nederlands
  Alle teksten gewoon in het Nederlands.
 • Eenvoudig in gebruik
  Product is heel eenvoudig in gebruik en geen computer ervaring is nodig om Registry Booster te kunnen gebruiken.
 • Goede support
  Uniblue begrijpt dat hun gebruikers ook tijdens het gebruik vragen of hulp nodig kunnen hebben. Daarom hebben ze een Nederlandstalige helpdesk.
 • Garanties
  Een tevredenheids garantie waarbij ze u het geld terug geven als u niet tevreden bent.

Samenvatting over de Uniblue Registry Booster:

Het is een feit dat geregeld Windows registeronderhoud nodig is voor het vermijden van aftakelende Windows prestaties. Voorkom problemen met uw computer en vermijd frustraties in de toekomst door het doen van een kleine investering in uw computer. De registerscan met de RegistryBooster van Uniblue is geheel gratis en u verkrijgt een overzicht met alle systeem-fouten in uw Windows register. Voor de reparatie van de fouten in het register wordt u verzocht de Registry Booster software te kopen om alle functionaliteit te activeren. De prijs om de RegistryBooster 2011 te activeren en de register van uw computer te repareren bedraagt nog geen 30 euro. Door deze kleine investering in uw computer zal uw Windows computer beter presteren. Bovendien u  zult veel Windows problemen vermijden die u mogelijkerwijze veel meer geld zouden kunnen kosten. Wat is het uurloon van een computer techneut die bij u langs moet komen om uw pc te reparen?

Meer dan een miljoen mensen hebben de Registry Booster al gekocht op onze aardbol. U krijgt een tevredenheidsgarantie waarbij u zonder problemen uw geld gewoon terugkrijgt wanneer u niet tevreden zou zijn over de prijs beloonde Registry Booster. Bovendien heeft u een kwaliteitsgarantie aangezien de Registry Booster is ontwikkeld door Uniblue. Uniblue is een Microsoft Gold Certified Partner. Voor meer informatie over Uniblue’s hoogwaardige software ontwikkeling, kunt u het volgende artikel raadplagen op onze site: Wie is Uniblue?

Wat zijn goede alternatieven voor de Registry Booster?

Registry cleanerOndanks dat Registry booster een uitstekend product is zijn er een aantal registry cleaners die u zeker eens moet bekijken: RegCure Pro (als best getest) en Registry Reviver.
Ik raad u aan de reviews van deze producten ook een rustig door te lezen alvorens u een van hen gratis probeert.

Wilt u meer weten over het nut van deze tools? Dan raad ik u aan het nut van Registry Cleaner software te lezen.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: registry cleaner Registry cleaner
Share

Bronnen: Registry Booster reviewed, UniblueUniblue Corporate, Registry Booster

Auteur:

{ 7 comments… read them below or add one }

Lukas juli 17, 2011 om 20:15

Registry Booster is niet slecht, ik heb deze al een tijdje en ben tevreden ( :

Joep oktober 3, 2011 om 17:25

Zeg, bedankt voor deze info over die Registry Booster. Ik vond het al vreemd, zoveel reklame wordt er gemaakt over registry booster dat je natuurlijk al snel nieuwsgierig wordt en je ook afvraagt of die wel betrouwbaar is.

Karel oktober 5, 2011 om 16:52

Registry Booster is volgens mij wel betrouwbaar, staat ook op Fileforum, zie de link.

Jeroen oktober 5, 2011 om 21:12

Heeft ge dan wel die kommentaren derin bekeken. Dat was toch niet positief en frappant in tegenspraak met de betrouwbaarheid, ik neem toch geen risico hoor.

Lukas oktober 15, 2011 om 22:11

Er wordt veel gesproken over Registry Booster hetgeen zeer goed is voor de maker Uniblue. Alle vorm van reklame is uiteindelijk goed aangezien de meeste mensen toch gewoon klikken en de Registr Booster downloaden. Jammer van hun dan.

Johannes november 10, 2011 om 18:07

Registry Booster is gewoon onnodig speelgoed, lijkt me toch veel handiger om de computer 1 keer per jaar eens naar een reperateur te brengen om een service beurt te geven zoals we dat doen met onze auto’s.

Koen november 13, 2011 om 01:38

Kijk ik weet het ook niet meer met die Registry Booster, ik dacht aanvankelijk dat het wel mooi was, ik had het net naar benedengehaald en getest. Zal het maar nog niet kopen en eerst eens die Registry Mechanic eens bekijken.

{ 6 trackbacks }

Previous post:

Next post: