Registry Mechanic van PC Tools

by Jan Mertens on 28 juni 2011

BELANGRIJKE UPDATE OVER REGISTRY MECHANIC!

VANAF DECEMBER 2013 ZAL SYMANTEC DE EIGENAAR VAN PC TOOLS EN REGISTRY MECHANIC STOPPEN MET DIT PRODUCT. GELIEVE LEES ONZE REVIEW OVER DE REGCLEAN PRO – EEN BETER ALTERNATIEF.

——————————————————————————————————————————

————————- REGISTRY MECHANIC CONTENT HIERONDER IS NIET MEER ACTUEEL—————–

Zoals u weet speelt het Windows register een belangrijke rol binnen het besturingssysteem. Als het register vervuild of beschadigd raakt heeft dat direct invloed op de computer performance. Om deze problemen op te lossen moet u gebruik maken van een registry cleaner. Registry Mechanic is een registry cleaner van zeer hoge kwaliteit.

Download gratis.

 

Met deze klassieke en betrouwbare registry cleaner kunt u:

  • Het Windows register analyseren
  • Het register opschonen van rommel
  • Een beschadigd register repareren
  • Pc problemen voorkomen en oplossen
  • Het register optimaliseren

Wilt u weten of het register beschadigd is op uw computer?
Aanbevoelen
Klik hier en download Registry Mechanic en voer een gratis registry scan uit.

Waarom Registry Mechanic?

Registry Mechanic van Pc ToolsHet Windows register is een heel foutgevoelig element binnen het besturingssysteem en moet met veel zorg bewerkt worden. Daarom is het belangrijk om een registry cleaner te gebruiken van hoge kwaliteit. Registry Mechanic is een product ontwikkeld door Pc Tools. Pc Tools is actief van 1998 en heeft dus jaren lang ervaring met het ontwikkelen van software.

Registry Mechanic heeft veel prijzen gewonnen, niet alleen vanwege de goede kwaliteit van het product maar ook vanwege de eenvoud in het gebruik van dit programma. Zij presenteren het programma zo, dat zelfs gebruiker zonder computer ervaring de computer kan onderhouden en het register kan opschonen. Verder zijn alle teksten die gebruikt worden in deze registry cleaner in het Nederlands geschreven en kunt u de helpdesk gewoon in uw eigen taal aanspreken.

Menu van Registry Mechanic

Download gratis.

Wat kunt u verwachten van Registry Mechanic?

Wat kunt u verwachten nadat het register is opgeschoond en gerepareerd is?
Het is natuurlijk sterk afhankelijk van het niveau van vervuiling en schade, maar over het algemeen genomen kunt u de volgende voordelen verwachten:

  • Een computer met een betere pc performance
  • Een pc die stabieler functioneert
  • Een Windows register die efficiënter is
  • Minder software en hardware fouten

Tevredenheid garanties voor Registry Mechanic

De makers van Registry Mechanic, Pc Tools, weten dat veel mensen niet bekend zijn met de problematiek rond het Windows register. Daarom biedt Pc Tools ook de mogelijkheid aan om Registry Mechanic te downloaden en gratis een registry scan uit te voeren. Op die manier kunt u als gebruiker eenvoudig bepalen of het Windows register op uw computer een onderhoudsbeurt nodig heeft of niet.

Maar naast dat biedt Pc Tools een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Dus ook nadat u het product gekocht heeft en u bent niet tevreden kunt u het geld terug vragen.

Klik hier en download Registry Mechanic voor een gratis registry scan.

Download gratis.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: registry cleaner Registry cleaner
Share

Auteur:

Bronnen: Registry Mechanic blog, Facebook van Pc Tools, Registry Mechanic.

{ 2 comments… read them below or add one }

Jooske oktober 3, 2011 om 19:35

Registry Mechanic werkt goed, ik was toch eerst een beetje huiverig, je weet toch eigenlijk nooit met zo’n registry cleaner, maar ja hoor ziet er mooi uit allemaal en werkt lekker.

Lukas oktober 15, 2011 om 22:13

Nou kijk eens aan, de Registry Mechanic review is in ieder geval eenduidig en ook lovend. Laat ik die maar eens proberen.

{ 8 trackbacks }

Previous post:

Next post: