Registry Reviver van ReviverSoft

by Jan Mertens on 10 juli 2011

Introductie tot de Registry Reviver:

Reviversoft is de maker van verschillende software programma’s om de computer te onderhouden. De registry cleaner van Reviversoft heet Registry Reviver.
Logo registry reviverReviver is het Engelse woord voor herleven of het terug brengen naar leven. En dat is dan ook precies het doel van deze registry cleaner: Het oplossen van computer problemen en het versnellen van een trage computer.

Aanbevolen om eens rustig te bekijken:

Klik en Download hier een proefversie van Registry Reviver.

Registry Reviver

Wat biedt Registry Reviver voor functies aan?

Het moge duidelijk zijn dat het opschonen en onderhouden van het Windows register een positief effect heeft op de pc performance. Registry Reviver biedt u naast het opschonen van het register de volgende functies aan:

 • Repareren van het Windows register
  Is in staat snel en effectief het Windows register op te schonen en te repareren.
 • Automatisch backup systeem
  De Registry Reviver heeft de mogelijkheid om een herstelpunt ofwel back up te maken van uw register.  Met een herstelpunt van uw Windows register kunnen bij eventuele problemen de veranderingen eenvoudig worden teruggedraaid.
 • Optimalisatie functie door de mogelijkheid om opstart programma’s uit te schakelen
  Dit biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk toepassingen te beheren die u bij het starten van u pc laat mee opstarten en uw pc mogelijk vertragen. Door goed beheer van deze toepassingen kunt u de opstarttijd en algehele prestaties van uw computer optimaliseren.
 • Restore optie
  Het herstellen van een backup is heel eenvoudig met de Registry cleaner.

Deze registry cleaner is instaat om het Windows register te scannen en snel fouten en overbodige register elementen te herkennen en te repareren. Verder is Registry Reviver makkelijk in gebruik waardoor ook gebruikers met minder computer ervaring het programma kunnen gebruiken.

Verschillende tests hebben uitgewezen dat deze Registry Cleaner een positief resultaat had op de algehele systeem stabiliteit door het verwijderde van corrupte en loze register sleutels en het defragmenteren van het Windows register. Wat is eigenlijk de status van uw Windows register?

Ontvang een  gratis diagnose scan!

Download hier een proefversie van Registry Reviver

Logo registry reviver

Is er een goed alternatief voor Registry Reviver?

Alternatieven zijn er zeker. Als u op zoek bent naar een goede registry cleaner, dan raad ik u ook aan om Registry Mechanic eens te bekijken. Een uitstekend product ontwikkeld door Pc Tools.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: registry cleaner Registry cleaner
Share

Bronnen:

– Registry Reviver reviewed.

–  Registry Reviver Support

Auteur:

Previous post:

Next post: