Slow PC Fighter

by Eef de Jong on 8 oktober 2011

1. SLOW PC Fighter, in een notedop:

 

De PC is slow? Gebruik dan de Slow PC Fighter. Dit is een klassieke registry cleaner hoewel de naam misschien anders mag vermoeden. Slow PC Fighter is een trage computer versneller als we de naam mogen geloven. Deze software belooft dus een langzame pc sneller te maken. Als we kijken naar de maker van SLOW-PC-fighter, de beroemde Deense SPAMfighter, worden we toch niewsierig. SPAMfighter, de maker van Slow-PC-Fighter, heeft een hele goede reputatie en is een Microsoft Gold Certified Partner. Dit is de hoogste certificatie die men als een software ontwikkelaar kan verkrijgen van Microsoft. De software van SPAMfighter zal dus aan de hoogste eisen moeten voldoen.

Met hoge verwachtingen gaan we nu SLOW-PC-fighter bespreken. Voor degenen die geen geduld hebben geven we nu een mini-samenvatting: SLOW-PCfighter is een klassieke registry cleaner die voldoet aan alle registry cleaner kwaliteitseisen. Het is de moeite waard om deze registry cleaner te testen en te overwegen om aan te schaffen voor het opschonen van het Windows register. AANBEVOLEN:

Klik & test nu gratis SLOW-PCfighter op uw computer

2. SLOW-PC-FIGHTER, een verdere bespreking:

De SLOW PCfighter is ontwikkeld door een Microsoft Gold Partner. U merkt dit al meteen bij het installeren van SLOW-PC-fighter. Dit gaat snel en zonder problemen. Het is een relatief klein bestandje en voordat je het weet is SLOW-PC-fighter operationeel op uw computer. Wanneer men de indeling en functionaliteit bekijkt, kunnen we meteen zien dat SLOW-PC Fighter een echte registry cleaner is in de zelfde klasse als de Registry Booster van Uniblue of de Registry Mechanic van PC Tools.  Deze registry cleaner scant alle bekende secties van het Windows register voor allerlei fouten.  In totaal scant deze registry cleaner van SPAMfighter 15 secties van het register van Windows. De scanengine is effectief en snel en voordat we het weten hebben we een overzichtelijke weergave van de scanresultaten. Het is gemakkelijk om verder te klikken om alle details te zien omtrent alle gevonden fouten in de betreffende registersectie van uw computer.

Er staat een statusoverzicht van uw computer over hoe u de gevonden fouten in het register uw computer gezondheid aantasten. In ons geval hebben we 3062 fouten in het Windows register en dit betekent  dat onze systeem gezondheid slecht is.  Voor het repareren van de fouten moet men deze registry cleaner registreren en kopen. Het kopen van een licentie voor 3 jaar kost nog geen 33.95 EURO voor 1 computer. Dit betekent dat u voor nog geen 1 Euro per maand uw computer kunt opschonen en in een goede staat kunt houden. De meeste lezers  testen nu ook de SLOW-PCfighter om te zien hoe deze werkt op de computer en wat die status is van hun eigen Windows register.

Wanneer u SLOW-PC-fighter heeft geinstalleerd zult u een grijs navigatiemenu zien met vijf afzonderlijke onderdelen waarop u kunt klikken.  Bij Overzicht kunt u de scan starten en de status overzicht zien van uw computer. Bij Vind Fouten kunt u de fouten in het Windows register die zijn gevonden geworden gedurende de laatste scan opzoeken en met een klik allemaal repareren door te klikken op herstel nu.  SLOW-PCfighter maakt ook een backup van het register voordat er eventuele wijzingen worden aangebracht. De backups worden opgeslagen onder Herstellen waar u gemakkelijk de laatste versie van uw Windows register weer kunt terugzetten op uw computer wanneer een bepaalde Windows register wijziging niet goed heeft uitgepakt. Dit is uitstekend en een van de belangrijkste functies een goede registry cleaner moet hebben.

De SLOW-PC-fighter heeft ook een onderdeel voor alleen maar alle mogelijke instellingen te beheren voor deze uitgebreide registry cleaner. U kunt precies instellen hoe uw wilt hoe deze utility software zal werken op uw computer. Belangrijk om op te merken is dat u o.a. negeerlijsten kunt aanmaken en de SLOW-PCfighter kunt schedulen op vaste tijden. Daarnaast worden alle veranderingen en acties die SLOW-PCfighter uitvoert op uw computer netjes vastgelegd in logbestanden. Deze volledigheid en accuraatheid van de software doet ons een genoegen.  Tenslotte, is er ook een opstartmanager toegevoegd onder extra . Deze functionaliteit wordt wel vaker toegevoegd aan een registry cleaner maar is eigenlijk niet relevant. Het is gewoon een aardigheidje.

Test nu gratis SLOW-PC-fighter

CONCLUSIE over de SLOW PC FIGHTER

De SLOW-PCfighter is een uitgebreide en volledige registry cleaner die aan alle kwaliteitsnormen voldoet van een goede registry cleaner. Naast de volledigheid en accuraatheid is ook de gebruiksvriendelijkheid een pluspunt. Daarnaast komt deze registry cleaner van Microsoft Gold Partner SpamFigther met een uitstekende klantenondersteuningen en krijgt u een tevredenheids garantie op deze software.

Tenslotte, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. In feite, SLOW-PCfighter is goedkoop. Regcure waar in feite SLOW-PCfighter erg veel op lijkt is duurder. U kunt het beste SLOW-PCfighter vergelijken met Registry Mechanic als u op zoekt bent naar een duurdere en meer gevestigde registry cleaner merk op dit gebied. In ieder geval, SLOW-PC-fighter laat zich niet teleurstellen. Het enigste wat we als nadeel kunnen opmerken is dat de naam een valse verwachting kan wekken. Klik hier en test nu gratis SLOW-PC-fighter

Een registry cleaner zal uw computer stabiliteit ten goede komen, maar niet noodzakelijk uw computer versnellen. Er is geen definitieve causale relatie tussen het opschonen van het Windows register en het versnellen van uw computer. Het is zo dat het opschonen van het register uw computer zou kunnen versnellen, maar er is geen garantie aangezien er vele andere factoren meekunnen spelen waarom een computer traag is geworden. Bijvoorbeeld, een virus infectie zou de oorzaak kunnen zijn van een trage computer. Daarom dat we uiteindelijk Registry Mechanic ook aanbevelen. Deze is duurder, maar meer betrouwbaar met een gevestigde naam en zonder poespas en dubieuze marketing praktijken. Dus, lees onze review over Registry Mechanic, test deze klassieke registry cleaner en vergelijk deze met uw bevindingen over Slow PC Fighter. Wilt u meer dan alleen maar een registry cleaner, dan kunt u een PC PowerSuite testen. Een PC PowerSuite bevat een registry cleaner en vele andere handige gereedschappen voor het onderhouden van uw computer.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: registry cleaner Registry cleaner
Share

Veel gemaakte fouten: pc slow fighter, slow fighter pc, pc slow,

Previous post:

Next post: