Is Uniblue betrouwbaar?

Is Uniblue een goed bedrijf?

Uniblue is vrij omstreden. Hierbij bespreken we het bedrijf Uniblue aan de hand van een aantal relevante vragen over haar werkzaamheden:

1. Wat doet Uniblue?

Uniblue of wel Uniblue Systems is een  utility software ontwikkelaar. Dit  betekent dat ze zich voornamelijk bezig houden met het ontwikkelen van software die uw PC prestaties verbeteren. Het kan ook software zijn die uw computer extra functionaliteiten geeft voor meer computer gemak en onderhoud. Uniblue is opgericht geworden door de Zweedse familie Malmberg in  het jaar 1999. Ze begonnen in Zweden onder de naam Liutilities.com. In 2003 zijn ze naar Malta verhuist en werd de naam Uniblue definitief aangenomen. Vanuit het  kantoor op Malta heeft ze haar software reeks ontwikkeld. Haar meest beroemde software is een registry cleaner, de Registry Booster. Deze software wordt agressief door Uniblue op het internet verspreid om te kunnen concurreren met de beroemde RegClean Pro en de Registry Reviver.

2. Wie is een concurrent van Uniblue?

Uniblue heeft als utility software ontwikkelaar vele concurrenten. De belangrijkste concurrenten zijn toch PC Tools, SpamFighter en Paretologic. De Registry Mechanic is bijvoorbeeld ontwikkeld door PC Tools en Uniblue met de Registry Booster probeert deze klassieke registry cleaner van de troon te stoten. Voor een meer uitgebreid artikel hierover lees: Registry Booster versus Registry Mechanic.

Registry mechanic van Pc Tools

Sleutelvraag: Uniblue Registry Booster of  de Registry Mechanic van PC Tools?

3. Waar is Uniblue gelegen?

Uniblue heeft al zijn activiteiten in Malta georganiseerd.  Ook alle technische ondersteuning en klantensupport zijn in-house en niet uitbesteed aan derden; zoals zoveel andere software bedrijven dat doen. Als utility software ontwikkelaar staat ze bekend voor haar goede software- en klantenondersteuning. Uniblue heeft bovendien een tevredenheidsgarantie met een 30 dagen geld- terug-garantie. Het kantoor op Malta is ook het centrum van alle software ontwikkeling en ze moet als Microsoft Gold Certified partner voldoen aan de strikte eisen voor software ontwikkeling. Het paradepaardje van haar software reeks is de prijsbeloonde RegistryBooster en haar vlaggeschip is de PowerSuite waarin alle prijsbeloonde software tot een krachtige, gebruiksvriendelijke eenheid wordt verenigd voor het automatisch en compleet onderhouden van de computer.

4. Wat zijn de Uniblue bibliotheken?

Uniblue is zoals eerder aangeven is ook bekend onder de oorspronkelijke naam liutilities.com.  Liutilities staat op het internet bekend als het referentiepunt voor gevalideerde informatie omtrent o.a. processen, file-extenties en drivers. Dus, Liutilities bevat verschillende online libraries voor hardware onderdelen (devices) DLL bestanden, file extensies, processes, en Malware. Bijvoorbeeld de Malware Library bevat verschillende lijsten met computer virus beschrijvingen. De DLL Library bevat een database met alle mogelijke DLL bestanden.  De Driver Library bevat alle mogelijke stuurprogramma’s en Windows drivers. De process library bevat informatie over alle mogelijke processen die op een computer actief kunnen zijn.  De informatie is gratis ter beschikbaar gesteld voor alle computer gebruikers over de gehele wereld. In 2010 hebben meer dan 200 miljoen mensen haar websites bezocht. U bent welkom om deze gratis on-line libraries te raadplegen wanneer u dat nodig acht in de toekomst: Driver Library – Process Library – DLL Library– File Extension Library – Port Library – Error Library .

5. Hoe krijg ik toegang tot de Uniblue klantensupport?

Wilt u zich melden tot de klantendienst voor vragen en opmerkingen omtrent uw product kunt u hier klikken op Uniblue Support.

6. Wat is de Uniblue Store & CleverBridge ?

Uniblue werkt samen met CleverBridge. CleverBridge is een e-commerce platform die alle on-line betalingen verzorgt voor Uniblue. De Uniblue store is dan ook gebouwd door CleverBridge. Als de betaling wordt afgehandeld zou het kunnen zijn dat CleverBridgeen Cologne (Keulen) op de faktuur of de credit card overzicht kunnen komen te staan. Dus, schrik niet van deze twee termen op uw faktuur of belatingsoverzicht. De Uniblue store (store.uniblue.com) wordt via CleverBridge verzorgt en heeft het volgende vaste IP nummer: 87.79.27.27, via cname to uniblue-s.cleverbridge.com. De store is hosted in Duitsland. Uniblue.com wordt gedelegeerd naar drie naam servers. De belangrijkste naam server is ns1.unibluens.com. Incoming email voor uniblue.com wordt gedaan via een mail server at google.com. uniblue.com heeft een IP nummer: 184.73.214.237.

7. Is Uniblue door Microsoft erkend?

Uniblue is eem Microsoft Gold Partner. Dit wil zeggen dat “UNIBLUE heeft als Gold Certified Partner het bewezen vermogen klanten te bedienen op het hoogste niveau in een cultuur van geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, terwijl het tegelijkertijd technische expertise, strategisch denkwerk en leidende technologie laat zien.” Voor meer informatie over de betekenis van een Microsoft Gold Certified Partnership kunt u de volgende website van Microsoft raadplegen: https://partner.microsoft.com/US/program/programoverview/goldcertpartner

8. Welke software heeft Uniblue gemaakt?

Uniblue’s software wordt al gebruikt door meer dan 1 miljoen mensen over de hele wereld en is nu ook in het Nederlands beschikbaar. Welke software applicaties voor uw computer heeft Uniblue precies ontwikkeld? Hierbij een compleet overzicht van Uniblue’s utility software reeks: 

8.1. De RegistryBooster is het meest bekende en geprezen product voor het opschonen van een vervuild Windows register. Klik hier op RegistryBooster 2012 voor een korte uitleg over ons test advies en een gratis scan voor uw computer met deze handige software.

8.2. De DriverScanner is recent sterk verbeterd in prestaties en design mede dankzij het feit dat ze zelf de noodzakelijke ondersteunende driverbibliotheek van de grond heeft opgebouwd. Klik hier op DriverScanner voor meer informatie en een korte uitleg.

8.3. Naast de RegistryBooster is SpeedUpMyPC de meest bekende software die vanaf het begin van 2003 is gelanceerd en geperfectioneerd is voor het versnellen van uw Windows computer.  Klik hier op SpeedUpMyPC voor een korte uitleg.

8.4. De PowerSuite verzamelt alle software producten in een mooie oplossing met extra functionaliteiten voor het makkelijker en automatisch beheren van uw computer. Bovendien bespaart u zich geld wanneer u direct de PowerSuite aanschaft in plaats dat u de software licenties stuk voor stuk zou afnemen. De PowerSuite licentie kunt u installeren op 3 verschillende computers. Klik hier opPowersuite voor een beknopte beschrijving.
9. Waar kan ik handleidingen over Uniblue software vinden?

Bent u op zoek naar een handleiding ofwel product manual van Uniblue’s respectieve software, dan kunt u de volgende pagina raadplegen:

Uniblue’s product handleidingen en ondersteuning.

10. Wat is Uniblue’s adres op Malta?

UNIBLUE

Orange Point
Dun Karm Street
B’Kara By-Pass
Birkirkara BKR9037
Malta
European Union

11. Wat is Uniblue ’s oude software

Uniblue ontwikkelt en verkoopt niet meer de SpyEraser sinds 2008. Na lang beraad hadden de Malmbergs besloten om hun bedrijf volledig te laten specialiseren op de ontwikkeling van de beste utility software voor het verbeteren van de pc prestaties. Voor diezelfde reden is Uniblue ook gestopt met  WinTasks & WinTasks Pro. Deze software was sinds 2004 ontwikkeld voor het beheren van Windows processen. Wanneer u zoekt bent naar zo’n process beheer tooltje kunt u het beste de Security Task Manager evalueren van Neuber Software.

12. Waar kan ik Uniblue vinden op Facebook?

Ja zeker, ze zijn ook op Facebook aanwezig en beschikbaar. Klik hier voor het bezoeken van Uniblue op Facebook.

13. Waar kan ik Uniblue vinden op Twitter?

Natuurlijk Twiterren ze ook in Malta! Klik hier voor het bezoeken van Uniblue op Twitter.

14. Andere informatie Bronnen over Liutilites en Uniblue:

We hopen dat deze informatie over Uniblue u heeft geholpen en u in staat heeft gesteld om u een goed beeld te vormen van hun werkzaamheden. Laat ons weten als u verdere vragen heeft door een reactie te plaatsen of contact op te nemen met support.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: registry cleaner Registry cleaner
Share

Auteur:

{ 2 comments… read them below or add one }

frans van der winden januari 2, 2012 om 10:09

Mijne Heren

In december j.l. heeft U wederom een bedrag van mijn rekening afgeschreven.

Na informatie blijkt dat in de van U ontvangen software, welke na eenmalig gebruik weer is verwijderd voor onvoldoende kwaliteit, blijkt dat verborgen software een automatisch abonnement inhoud wat verder nergens uit blijkt. Ik sommeer U bij deze het afgeschreven bedrag groot € 29,69 op rabocard nummer 5209 5301 8596 7051 van F.G.C. van der Winden dd 05-12-2011 te retourneren.
Teven dient U verder bovenstaand card nummer uit Uw adminisratie compleet te verwijderen.

hoogachtend

frans van der winden

roland demeyer april 15, 2012 om 18:21

Ik heb eenmaal iets gekocht via internet van uniblue registry booster. Ik heb toen mijn betaling gedaan via credietkaart. Nu misschien een jaar later hebben ze opnieuw 24,95 € van mijn betaalkaart gehaald. Wat kan ik doen om dit te bediscussiëren en in de toekomst te vermijden?

{ 3 trackbacks }