Active Protection

De Uniblue software heeft active protection. 700,000 klanten van Uniblue kunnen het niet verkeerd hebben om voor Active Protection te kiezen? Uniblue’s ActiveProtection is een slimme manier om uw computer stabiel, up to date, veilig en snel te houden het gehele jaar door.

Wat is de Uniblue ActiveProtection plan precies?

Uniblue’s ActiveProtection is a software support service dat uw recht geeft op een aantal belangrijke voordelen:
› de laatste software updates direct downloaed op uw computer.
› ongelimiteerde online exert product ondersteuning
› geldbesparing
› de mogelijkheid om de software te installeren en volledig te gebruiken om 3 pc’s.
› en veel meer

Hoe werkt Uniblue ActiveProtection?

Wanneer u een Uniblue product koopt: RegistryBoosterSpeedUpMyPC, DriverScanner of de Uniblue PowerSuite dan ontvangt u ActiveProtection, voor een jaar gratis erbij. Deze 12 maanden gaan in vanaf het moment dat u het product heeft gekocht. Aan het einde van deze periode is het nodig om Uniblue Active Protection te vernieuwen om te blijven profiteren van alle voordelen en software updates. Wanneer de software niet de laatste software updates ontvangt zal de software niet de laatste pc systeem issues en problemen kunnen oplossen. De software zal nog steeds werken, maar niet de nieuwste problemen kunnen herkennen en oplossen. ActiveProtection kan handmatig of automatisch vernieuwd worden naar gelang wanneer en hoe uw het product heeft aangeschaft.

Meer informatie over het belang van Active Protection:

Onbeperkt deskundige ondersteuning

Ontvangt snel, gedetailleerd, antwoorden op al uw technische vragen, om het meeste uit uw Uniblue software te maken. Een-op-een interactie met de steun vertegenwoordigers zal het verbeteren van uw productiviteit en helpen voorkomen dat kostbare downtime.

Technologie-upgrades
Zorg ervoor dat u altijd de laatste geïnstalleerd Uniblue toepassingen. Na een ActiveProtection plan geeft u onmiddellijk toegang tot alle software-updates, en zijn voorzien van uitbreidingen, gedurende de looptijd van uw contract

Bescherm tot 3 pc’s
Als een gewaardeerde klant ActiveProtection U kunt uw Uniblue software op maximaal 3 PC’s. Dit biedt een enorme kostenbesparing alleen beschikbaar voor ActiveProtection leden.

Uniblue ActiveProtection vernieuwen.

U krijgt kort voor het verlopen van uw ActiveProtection-plan een e-mailbericht van Uniblue dat u toe bent aan een nieuwere versie en dat u automatisch een rekening krijgt om ervoor te zorgen dat u beveiligd blijft, tenzij u voor de optie gekozen heeft hiervan af te zien, in welk geval u de mogelijkheid wordt geboden om handmatig te vernieuwen. Als het automatisch vernieuwen al geannuleerd is, hoeft u geen verdere handelingen meer uit te voeren en wordt uw huidig beveiligingsplan niet vernieuwd.

Uniblue garandeert echter dat telkens als u uw ActiveProtection vernieuwt u nooit meer dan de originele aankoopprijs hoeft te betalen. Alle producten van Uniblue die na september 2007 via de website zijn gekocht hebben standaard een jaar ActiveProtection vanaf de datum van aankoop. Als u een oudere order hebt die al voor september 2007 is geplaatst, zal de aangekochte software niet verlopen en kunt u verdergaan met het gebruik van het product, echter als u voor de optie hebt gekozen uw ActiveProtection niet te vernieuwen kunt u niet genieten van de voordelen van deze service. U kunt o.a. deze Engelstalige website of customer service over  ActiveProtection bezoeken voor meer informatie over de voordelen van het vernieuwen van het product.

We hopen dat deze informatie over Uniblue Active Protection u verder heeft geholpen. U bent welkom om een reactie te plaasten of contact op te nemen met onze support afdeling voor verdere vragen.

{ 1 comment… read it below or add one }

R.L.Rohling maart 28, 2012 om 17:18

I want to stop my accountant inmidellaty voor registery booster.