Wat is een goede PowerSuite voor de computer?

Investeer in uw computer en koop een totaaloplossing voor uw computer zoals de PowerSuite van Uniblue of de die van Paretologic, de PC Health Advisor. Net zoals de auto heeft uw computer ook geregeld onderhoudsbeurten nodig. Nu is het mogelijk uw pc automatisch te onderhouden en daarmee de levensduur van uw computer te verlengen met de prachtige PowerSuite van Uniblue of de PC HEALTH Advisor van Paretologic. De PowerSuite van Uniblue voor uw computer verzamelt Uniblue’s RegistryBooster, SpeedUpMyPC en DriverScanner, in een gebruiksvriendelijke oplossing. De PowerSuite van Paretologic, de PC Health Advisor is nog veel completer en heeft vele belangrijke functies die die PowerSuite van Uniblue niet heeft.

Veel belangrijker is in feite, dat men voor nog geen 4 tientjes, een hoop computer problemen kan vermijden. Een of ander computer probleem krijgt men onvermijdelijk toch, wanneer men niet de computer zal onderhouden. Achterstallig onderhoud en windows registervervuiling leiden tot een trage, langzaam presterende computer en allerlei Windows kwalen. Bovendien kan men mogelijk met zeer vervelende dll-problemen en hardware driver problemen te maken kunnen krijgen. Om deze problemen op te lossen zou men een techneut flink moeten betalen. Naast het feit dat men deze frustraties bespaart, bespaart u zich geld, want u hoeft niet vroegtijdig te investeren in een nieuwe computer. U heeft gewoon langer plezier van uw huidige computer. Waarom een nieuwe pc kopen als die veel langer mee kan draaien als nieuw?

Klik & Download deze beroemde Powersuite: PC Health Advisor


Test hier gratis de PowerSuite van Paretologic:


Wat is het nut van de PowerSuite varianten van Uniblue en Paretologic?

Met de PowerSuite van Uniblue regelt u automatisch drie zeer belangrijke computer onderhoudstaken via één controle menu voor het automatisch beheren van uw computer en het verkrijgen van optimale pc prestaties:

1. Repareer systeem-fouten in het Windows register en optimaliseer uw pc met een paar klikken! Betere systeem stabiliteit en pc prestaties met RegistryBooster.

2. Verwijder vetragende elementen en verbeter de systeem instellingen. Versnel uw Windows prestaties in 5 minuten en geef het betere processing kracht met SpeedUpMyPC.

3. Updateer uw verouderde PC drivers snel en eenvoudig! Betere systeem stabiliteit en verbeter de prestaties en betrouwbaarheid van de hardware devices met DriverScanner .

Extra aandachtspunten aangaande de PowerSuite :

 • Speciale KORTING van 60 EURO op de normale verkoopprijs met deze nieuwe uitgave in het Nederlands. Bovendien bespaart u zich een hoop geld in het geval dat u de Uniblue producten los van elkaar zou gaan kopen, maar het belangrijkste is dat u de eigen computer  stabiel en als nieuw houdt!
 • Tevredenheidsgarantie met PowerSuite: 30 dagen geld-terug-garantie! Geen risiko, alleen maar besparingen in termen van geld en mogelijke computer ergernissen!
 • Uniblue is Microsoft Gold Certified: “UNIBLUE heeft als Gold Certified Partner het bewezen vermogen om klanten te bedienen op het hoogste niveau in een cultuur van geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, terwijl het tegelijkertijd technische expertise, strategisch denkwerk en leidende technologie laat zien.” – Microsoft.

Alle software van Uniblue gemakkelijk georganiseerd in één prachtige totaaloplossing:

Mooi, maar niet zo compleet en goedkoop als de PC Health Advisor

Klik & Download & Test PC Health Advisor Gratis


Waarom is een PowerSuite een goedkope en slimme investering?

Mis deze kans niet, koop deze prachtige totaaloplossing voor uw computeronderhoudstaken voor een tijdelijke spotprijs! Bespaar u zelf bovendien de mogelijke kosten opgelopen door de gevolgen van achterstallig PC onderhoud:

 • Reparatiekosten: Wat is het uurloon van een computer techneut?
 • Uw eigen uurloon: Hoeveel tijd wilt u op het internet zoeken naar oplossingen voor uw computer problemen?
 • Vroegtijdige aanschaf van een nieuwe computer: hebben we echt wel een nieuwe computer nodig of kan ik door fatsoenlijk onderhoud gewoon langer plezier hebben van mijn pc?

Vermijd deze mogelijke frusterende pc reparatie kosten en activeer de PowerSuite van Uniblue voor de unieke introductieprijs van 49,96 Euro i.p.v. de normale prijs van 99,90 Euro. U kunt dePowerSuite installeren en gebruiken op 3 verschillende computers. Dit betekent dat de PowerSuite 2011 u nog geen 14 Euro kost voor iedere computer die uw wilt onderhouden. Besef ook dat de PowerSuite in feite 3 Uniblue producten bundelt. Dus, u betaalt minder dan 5 Euro voor de RegistryBooster, SpeedUpMyPC en de DriverScanner.RegistryBooster kost normaal 29,95 Euro los…… Dus……..waarom niet? U kunt hem hier PowerSuite downloaden.

De PowerSuite van Uniblue spreekt u niet aan en u zoekt naar een beter alternatief?

Ja zeker, die is er ook, en in een Nederlandse versie. Microsoft Partner Paretologic heeft de PC Health Advisor ontwikkeld. Deze is goedkoper en completer en het beste alternatief waneer u de PowerSuite van Uniblue wilt vergelijken met de PowerSuite van Paretologic: Download hier  PC Health Advisor Gratis .

 

U heeft de PowerSuite 2010 al gekocht? U zult dan automatisch worden geopwaardeerd naar de nieuwe verbeterde 2011 versie. Uniblue heeft een aantal belangrijke optimalisaties toegepast voor deze nieuwe versie die uw computer prestaties zal optimaliseren. In ieder geval, de situatie waarbij men beslist om niet de pc te onderhouden met handige en nuttige software voor uw computer, laat zich figuurlijk uitdrukken in de volgende vraag: wat gebeurt er met een tuin die niet wordt onderhouden met tuingereedschap en veel wordt gebruikt?


Release notes PowerSuite:

De PowerSuite van Uniblue wordt voortdurend verbeterd door regelmatige en automatische updates van de programma’s. De belangrijkste veranderingen tussen de verschillende versies worden als onderdeel van de release notes van de producten beschouwd. De meest recente was op 19 Januari 2011.  De PowerSuite 2011 loopt nu op versie 3.0.0.8 en de betreffende update zorgde voor een verbeterde activatieprocess, nieuwe scheduling mogelijkheden en verbeterde gebruikersvriendelijkheid.

Wat zijn de PowerSuite’s minimale systeemvereisten?

 • Intel Pentium 3 500MHz of gelijkwaardige processor
 • 256 MB RAM
 • 350 MB vrije ruimte op harde schijf
 • Grafische modus 1024×768, hoge kleuren 16 bit
 • Microsoft Windows XP / Vista / 7
 • Internet Explorer 6
 • Actieve Internetverbinding

We hopen dat deze informatie heeft geholpen. Heeft u vragen over de Uniblue PowerSuite, Uniblue en haar software neem dan gewoon even contact op met support . U kunt ook de Wikipediapagina raadplegen over de PowerSuite 2011.

Meer informatie over de Powersuite van Uniblue: Totaaloplossing Uniblue PowerSuite.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: registry cleaner Registry cleaner
Share

{ 1 comment… read it below or add one }

Geert oktober 4, 2011 om 21:17

Ik werd er een beetje in de war van, maar ik gebruik dus dat PC Health Advisor veel goedkoper is dan de PowerSuite van Uniblue en tevens meer functies heeft. Ik heb ze daadwerkelijk vergeleken en hoewel de Powersuite mooier er uit ziet, kies ik uiteindelijk daar waar ik het meeste waarde voor mijn geld krijg. Niet de Powersuite van Uniblue maar de Powersuite van Paretologic.

{ 1 trackback }