speedupmypc

De relevantie van SpeedUpMyPC en PC Speed Up Software?

We moeten bekennen, aanvankelijk waren we argwaned over SpeedUpMyPC en PC Speed Up. Maar, meteen tijdens onze eerste kennismaking, versnelde SpeedUpMyPC en PC Speed Up de Windows opstarttijd aanzienlijk. Dus, dit smaakte naar meer….maar, wat is eigenlijk de relevantie en werking van SpeedUpMyPC en PC Speed Up?

Belangrijk en even snel in het kort: deze nieuwe innovatieve software varianten zijn pure Windows tweaktools die hun naam waar maken. Kijk er zijn heel veel producten die claimen uw  Windows computer te versnellen, maar wanneer u onder de moterkap kijkt van deze producten, blijken het gewoon registry cleaners te zijn. Een goede registry cleaner is daadwerkelijk nuttig gereedschap voor uw computer, maar zal de pc niet veel versnellen. SpeedUpMyPC doet dit wel aangezien deze software geheel anders werkt. Dit moet u gewoon voor u zelf zien. Klik hier en test gratis PC Speed Up!

SpeedUpMyPC is dus geen register opschoner, maar een geavanceerde Windows tweaktool die uw Windows prestaties zal versnellen.SpeedUpMyPC scant uw computer op alle rommelige bestanden, verkeerde instellingen en onnodige processen, die uw Windows PC vertragen. Vervolgens zal deze bijzonder software een reeks van tweaks implementeren en reparaties uitvoeren die de snelheid van uw computer weer zal herstellen en laten toenemen. Bovendien is SpeedUpMyPC gewapend met een aantal Windows speedtools. Met een paar simpele klikken worden alle netwerk instellingen, harde schijven, RAM en CPU functies gecontroleerd, schoongemaakt en getuned voor de beste pc prestaties. Herstel, behoud en optimaliseer de computer snelheid met deze prijswinnende software. U kunt nu hier de snelheid van uw Windows computer testen en tevens vaststellen welke problemen precies uw Windows prestaties op dit moment langzamer maken.

AANBEVOLEN TEST:

Wat maakt uw Windows computer trager op dit moment?

Klik hier en test gratis PC Speed Up

 

Het eigenlijke probleem dat SpeedUpMyPC en PC Speed Up Software voor uw oplost?

Is uw computer al traag en langzaam? Het wekt een hoop ergernis om te werken op een trage computer, vooral als men weinig tijd heeft om te wachten. Uw computer heeft zoveel verschillende instellingen, bestanden en processen dat het moeilijk is om uit te zoeken wat uw computer trager en langzamer maakt. Het is nog veel moeilijker om alle technische aanpassingen te implementeren om uw computer snelheid en prestaties weer te herstellen. Het is inherent aan de computer dat deze met de duur trager wordt en daar zijn wij als consumenten machteloos aan overgeleverd om uiteindelijk te worden verlost door een vroegtijdige aanschaf van een geheel nieuwe, snellere computer. Was dat eigenlijk wel nodig? De meeste van onze lezers downloaden nu de gratis SpeedUpMyPC test hieronder om te zien welke technische issues uw computer prestaties belemmeren. U bent welkom om uw computer aan een snelheidstest te onderwerpen door op de groene download knop te drukken.

Klik hier en test gratis PC Speed Up

Wat kan ik verwachten van de PC Speed Up & SpeedUpMyPC Software

Welke voordelen mag ik verwachten van SpeedUpMyPC 2011? Hoewel SpeedUpMyPC optimalisaties biedt die specifiek voor uw PC gekozen zijn, hebben de meeste gebruikers baat met de volgende voordelen:

 • Het sneller opstarten van Windows
 • Het sneller starten van programma’s
 • Geoptimaliseerde browsersnelheid
 • Minder vertraging in het systeem
 • Verbetering van het beheer van uw systeembronnen voor betere pc prestaties
 • Een beter reagerende Windows-interface
 • Verwijdering ongewenste bestanden die uw computer belasten
 • Het vrijmaken van harde schijfruimte
 • Hoogwaardige software: Microsoft Gold Partner Uniblue is de maker van SpeedUpMyPC
 • Technische-ondersteuning
 • 30 dagen-geld-terug garantie wanneer u niet tevreden zou zijn

Uniblue is een bekende maker van PC speed up software. Deze Microsoft Gold Certified Partner heeft met SpeedUpMyPC 2011 een technologisch en softwarematig meesterwerkafgeleverd om uw computer snelheid weer te herstellen. De meeste lezers nemen nu ook onze uitnodiging aan om tevens zelf de eigen pc gratis te testen. Om uw eigen test te starten, klik dan op download now hieronder. De test is gratis en zal een interessant rapport opleveren over uw huidige pc prestaties. Test uw pc snelheidWeet u wat uw computer langzamer maakt?


 

Klik hier en  download gratis PC Speed Up software

Systeem vereisten voor SpeedUpMyPC
 • Intel Pentium 3 500MHz or equivalent processor
 • At least 256 MB RAM
 • 100 MB free hard disk space
 • Graphics mode 800×600, 16-bit colour
 • Geldige browser, zoals Internet Explorer 6
 • Microsoft Windows XP / Vista / 7
 • Active Internet connection

Samenvatting over SpeedUpMyPC 2011:

Verwijder vertragende pc instellingen, versnel uw Windows prestaties en haal het beste uit uw computer met prijswinnende SpeedUpMyPC software van Uniblue.  Zoals gezegd, de download en test met SpeedUpMyPC is gratis; ook krijgt u een gratis diagnose report van de problemen die uw computer vertragen. U kunt een aantal problemen verwijderen, maar voor alle problemen te verwijderen en uw computer daadwerkelijk te versnellen wordt u vriendelijk verzocht om een licentie af te nemen. De licentie geeft ook toegang tot alle functies, tweaks en speed tools. De licentie is geldig op drie verschillende computers en u heeft een tevredenheidsgarantie. U krijgt gewoon uw geld terug mocht u niet tevreden zijn over deze mooie SpeedUpMyPC software.

Wanneer u nu al SpeedUpMyPC 2010 heeft aangeschaft, zult u automatisch worden geopwaardeerd naar de 2011 versie via Uniblue Active Protection die automatisch bij uw licentie zit als u de software heeft gekocht. De nieuwe 2011 versie bevat o.a. nieuwe Windows tweaks en een verbeterde scheduling functie voor het instellen van uw pc performance scans op geregelde basis. Bovendien kunt u nu ook gemakkelijker de scan stoppen en zijn er kleine software bugs uit Speedupmypc verwijderd.

We hopen dat deze informatie over SpeedUpMyPC duidelijk is en u heeft geholpen. Heeft u vragen aarzel niet om contact met support op te nemen of een reactie hieronder te plaatsen of de Wikipediabeschrijving te lezen over SpeedUpMyPC. Bedankt voor uw tijd en aandacht!Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: registry cleaner Registry cleaner
Share